Venus Swan

Home / Venus Swan
 
Venus Swan is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2). Hierdoor is Venus Swan populair op het gebied van niet-chirurgische body contouring, cellulite reductie, huidverstrakking en rimpelreductie.

Venus Swan is een aangename, pijnloze en effectieve behandeling die aanvoelt als een ‘hot stone’ massage, geheel veilig en zonder risico’s. Na afloop heeft u niet te maken met een hersteltijd, zodat direct uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

Hoe werkt het?

Met behulp van de gepatenteerde (MP)² technologie gebruikt Venus Swan Multi-polaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen die warmte genereren in het weefsel. Dit zorgt voor het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels, het verminderen van cellulite en de stimulatie van het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam. Dit herstelvermogen zorgt ervoor dat er nieuw collageen en nieuwe elasltinevezels worden gevormd. Het actieve collageen in de huid trekt samen, met als resultaat een stevigere huid met minder rimpels en cellulite.

Wat kunt u verwachten?

Venus Swan behandelingen zijn non-invasief en pijnloos. Veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage! Een behandeling duurt ongeveer 30 – 40 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. U kunt tijdens de behandelingen al vooruitgang zien. Voor het gezicht en hals worden minimaal 8 tot 10 behandelingen geadviseerd, voor het lichaam minimaal 10 tot 12 behandelingen. Venus Swan